Toont alle 8 resultaten

Nieuwe Aluminium Boot Kopen

Aluminium boten zijn er in diverse soorten en maten. Bij Aluminium Platbodem in Silvolde ontwerpen, bouwen en verkopen we twee rompvormen, namelijk de platbodem en de ‘V’ -bodem. Onze modellen variëren in lengte van 3 meter tot 4.25 meter met een maximaal gewicht van slechts 90 kg. Een boot van aluminium is onderhoudsvrij en roest niet. Daarnaast hebben we de productie volledig in eigen beheer. Daardoor bouwen we zeer betaalbare nieuwe aluminium boten waarmee je een heerlijk dagje kunt varen. Ook voor sportvissers zijn onze aluminium boten erg geschikt en zelfs naar eigen wens aan te passen.


Aluminium Platbodem kopen

Wil je een aluminium platbodem boot kopen?

De platbodem heeft zoals zijn naam al aangeeft een platte bodem. Hierdoor heeft de boot erg weinig diepgang en vaar je gemakkelijk door ondiepe slootjes en vaarten. De platte bodem heeft nog een groot voordeel en dat is zijwaartse stabiliteit. Dit zorgt ervoor dat de boot niet snel kantelt, ook niet als je bij de rand staat. Veel vissers staan in de boot wat bij een platbodem probleemloos kan zonder uit balans te raken en in het water te vallen. Vanwege deze eigenschappen worden platbodems ook vaak als werkboten gebruikt.

Aluminium V Bodem kopen

De aluminium boot met 'V' -bodem is erg wendbaar en heeft een hoger vrijboord dan een platbodem. Hierdoor slaan golven niet snel over de rand en kun je dus veilig varen op grote meren of rivieren. Ook zijn 'V' -bodems erg geschikt om snel mee te varen. Koop je een boot met V bodem dan heb je een wendbaar schip met prima vaareigenschappen waar je lang van gaat genieten.

Aluminium Boot samenstellen

Zelf een aluminium boot samenstellen? Bij AP Silvolde kun je de boot laten bouwen naar jouw wensen en specificaties. Je kiest daarbij zelf alle opties die jij belangrijk vindt om aan boord te hebben. Denk hierbij aan boot accessoires zoals een reddingsboei, maar ook opties als een Biminitop of draaibare bootstoelen kies je zelf uit. Wil je kijken hoe dat werkt? Klik dan hier.

Je kunt bij Aluminium platbodem ook terecht voor diverse boot accessoires, boottrailers en onze kajak.

Al onze modellen worden standaard geleverd met;

  • Antislipmatten

  • Handvaten

  • Loosplug

  • Verstevigde spiegel

De waardering van aluminiumplatbodem.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 16 reviews.