Retourneren

WE HEBBEN EEN RETOURBELEID VAN 14 DAGEN, WAT BETEKENT DAT JE 14 DAGEN NA ONTVANGST VAN JE ARTIKEL HEBT OM EEN ​​RETOUR AAN TE VRAGEN. OM IN AANMERKING TE KOMEN VOOR RETOURNERING, MOET UW ARTIKEL IN DEZELFDE STAAT ZIJN DAT U HET HEBT ONTVANGEN, ONGEDRAGEN OF ONGEBRUIKT, MET LABELS EN IN DE ORIGINELE VERPAKKING.JE HEBT OOK DE KWITANTIE OF HET AANKOOPBEWIJS NODIG.

RETOURZENDING STARTEN?
Om een ​​retourzending te starten, kunt u contact met ons opnemen via informatie@aluminiumplatbodem.nl. Als uw retourzending wordt geaccepteerd, sturen we u een retourlabel en instructies over hoe en waar u uw pakket moet verzenden.

VRAAG EERST UW RETOUR AAN
Artikelen die naar ons zijn teruggestuurd zonder eerst een retour te hebben aangevraagd, worden niet geaccepteerd. Let op retourkosten zijn altijd voor de klant.

SCHADE EN PROBLEMEN
Controleer uw bestelling bij ontvangst en neem onmiddellijk contact met ons op als het artikel defect, beschadigd of als u het verkeerde artikel ontvangt, zodat we het probleem kunnen evalueren en het probleem kunnen oplossen.

UITZONDERINGEN / NIET-RETOURNEERBARE ARTIKELEN
Bepaalde soorten artikelen kunnen niet worden geretourneerd, zoals bederfelijke goederen (zoals voedsel, bloemen of planten), op maat gemaakte producten (zoals speciale bestellingen of gepersonaliseerde artikelen) en producten voor persoonlijke verzorging (zoals schoonheidsproducten). We accepteren ook geen retouren voor gevaarlijke materialen, brandbare vloeistoffen of gassen.

Neem contact op als u vragen of opmerkingen heeft over uw specifieke artikel.

Helaas kunnen we geen retourzendingen van verkoopartikelen of cadeaubonnen accepteren.

UITWISSELINGEN
De snelste manier om ervoor te zorgen dat u krijgt wat u wilt, is door het artikel dat u heeft te retourneren en zodra de retourzending is geaccepteerd, moet u een afzonderlijke aankoop doen voor het nieuwe artikel.

RESTITUTIES
We stellen u op de hoogte zodra we uw retourzending hebben ontvangen en geïnspecteerd en laten u weten of de terugbetaling is goedgekeurd of niet. Indien goedgekeurd, wordt u automatisch binnen 14 dagen terugbetaald op uw oorspronkelijke betaalmethode. Houd er rekening mee dat het even kan duren voordat uw bank of creditcardmaatschappij de terugbetaling heeft verwerkt en geboekt.

DOWNLOAD FORMULIER

Download hier het formulier, vul het in en stuur het via de mail aan ons toe.

SPECIALE WENSEN BESPREKEN?
Wij kunnen in overleg speciaal een aluminium platbodem voor u op maat maken. Daag ons uit en neem even contact met ons op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.