Motorbootje te koop

Aluminium motorbootje te koop

Wil je een motorbootje kopen? Bij Aluminium Platbodem staat een prachtig motorbootje te koop! Een aluminium motorbootje. Het fijne aan aluminium boten is dat ze onderhoudsvrij zijn en niet roesten. Je kunt dus lang van deze motorbootjes genieten! De productie van de boten hebben wij volledig in eigen beheer. Hierdoor kunnen we een zeer betaalbaar motorbootje te koop zetten, waarmee je een heerlijk dagje kunt varen. Ook voor sportvissers hebben wij geschikte boten. Deze zijn zelfs naar eigen wens aan te passen. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een aluminium motorbootje? Neem dan gerust contact met ons op.

platbodem-boot

Aluminium platbodem motorbootje te koop

Wil jij graag kunnen varen in jouw eigen aluminium motorbootje? Wij hebben een motorbootje te koop met een aluminium platbodem. De platbodem heeft, zoals de naam eigenlijk al zegt, een platte bodem. Het voordeel daarvan is dat de boot erg weinig diepgang heeft, waardoor je met gemak door ondiepe sloten, geulen en vaarten kunt varen. Daarbij heeft een platte bodem ook een zijwaartse stabiliteit. Dit houdt in dat de boot niet snel kantelt, zelfs niet als je bij de rand gaat staan. Dat biedt een uitkomst voor vissers, omdat veel vissers tijdens het vissen in de boot staan. Dit kan probleemloos als je een aluminium motorbootje met platbodem gaat kopen. Je hoeft niet bang te zijn om uit balans te raken en in het water te vallen. Daarom is een motorbootje met platte bodem ook een prima keuze voor gezinnen. Vooral gezinnen met (kleine) kinderen. Het risico dat de kinderen over boord vallen is namelijk op dit type vaartuig een stuk kleiner. Vanwege deze eigenschappen worden aluminium motorbootjes met platbodem ook vaak gebruikt als werkboten. Maar met dit motorbootje kun je natuurlijk vooral lekker ontspannen varen. Doordat je makkelijk door ondiepe waterwegen vaart zonder dat het motorbootje vastloopt, geniet je van de meest prachtige vaarroutes die anders onbereikbaar zouden zijn.

platbodem boot
platbodem-boot-kopen

Aluminium V bodem motorbootje te koop

Wij hebben ook een aluminium V-bodem motorbootje te koop staan. Dat is een zeer wendbaar motorbootje met een hoger vrijboord dan een motorboot met een platbodem. Het vrijboord is de afstand van de waterlijn tot het punt waar water in de boot kan lopen. Een hoger vrijboord heeft als voordeel dat golven niet snel over de rand slaan en je dus veilig op grote meren of rivieren kunt varen. Daarbij raakt een motorbootje met V bodem ook minder snel van koers door de wind. Met een V-bodem motorbootje kun je snel varen. Als je een V-bodem aluminium motorbootje gaat kopen, heb je een wendbaar schip met prima vaareigenschappen waar je lang van gaat genieten.

Stel zelf jouw aluminium motorbootje samen

Wij hebben dus zowel een aluminium platbodem als aluminium V-bodem motorbootje te koop voor je. Maar wij bieden je ook de mogelijkheid om zelf jouw aluminium motorbootje samen te stellen. We bouwen je boot dan volledig naar jouw wensen en specificaties. Zelf kies je alle opties die jij belangrijk vindt om aan boord te hebben. Van een reddingsboei tot een Biminitop of draaibare bootstoelen. Jij bent degene die bepaalt hoe het motorbootje eruit komt te zien!

Motorbootjes in diverse maten

Een aluminium motorbootje is in diverse soorten en maten verkrijgbaar. Onze modellen variëren in lengte van 3 tot 4,25 meter. Het maximale gewicht van een motorbootje dat we te koop hebben, is slechts 90 kg.

Wat als je een motorbootje komt kopen?

Bij ons heb je dus diverse mogelijkheden als je een motorbootje wilt kopen. Wij hebben voor je een aluminium platbodem motorbootje te koop staan, maar ook een aluminium V-bodem motorbootje. En je kunt zelf jouw ideale aluminium motorbootje samenstellen. Al onze modellen worden altijd standaard geleverd met het volgende:

  • Antislipmatten
  • Handvatten
  • Loopplug
  • Verstevigde spiegel

Handige boot accessoires voor jouw motorbootje

Naast dat wij een motorbootje te koop aan bieden, kun je ook bij ons terecht voor boot accessoires voor een aluminium motorbootje. Boot accessoires maken van jouw vaartuig een comfortabelere, maar ook veiligere plek. Zo hebben we reddingsvesten, bootstoelen, peddels en een boothoes om jouw motorbootje schoon en droog te houden. Of je nu extra comfort wilt of veiligheidsvoorzieningen in geval van nood, wij hebben alle boot accessoires die jij zoekt! Ook een Biminitop als je schaduw op de boot wilt creëren. Een hele dag varen met een brandende zon op het hoofd kan namelijk net wat te heftig zijn. Daarbij hebben we ook draaiplateaus voor een opklapbare bootstoel. Deze maken jouw vaartocht of vistrip nog wat aangenamer!

Bestel nu jouw motorbootje of neem contact met ons op voor advies

Motorbootje kopen? Aluminium Platbodem heeft een aluminium motorbootje te koop! Met platbodem, V bodem of een door jou samengesteld motorbootje. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Heb je vragen? Of wil je advies? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0)315 700237 of ons een e-mail te sturen via info@aluminiumplatbodem.nl. Wij helpen je graag jouw perfecte motorbootje te kopen.

SPECIALE WENSEN BESPREKEN?
Wij kunnen in overleg speciaal een aluminium platbodem voor u op maat maken. Daag ons uit en neem even contact met ons op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.