Platbodem te koop

Aluminium platbodem te koop in diverse maten

Platbodem te koop! Dat is goed nieuws voor wie op zoek is naar een handige boot waarmee je lekker kunt gaan vissen, die ideaal is voor de pleziervaart en waarop je ook prima werkzaamheden op het water kunt uitvoeren! Dan is het fijn om te weten dat je in Ulft bij Aluminium Platbodem een platbodem te koop kunt vinden waarmee je altijd veilig het water op kunt. Die platbodem is gemaakt van aluminium. Een lichtgewicht materiaal dat duurzaam, en roestbestendig is en doorgaans aanzienlijk minder onderhoud nodig heeft dan bijvoorbeeld een boot van hout. Wil je meer weten over een platbodem die die je bij ons kunt kopen? Je leest er op deze pagina meer over. Uiteraard kun je voor meer informatie ook even contact met ons opnemen over een platbodem te koop!

platbodem-boot

Wat is een aluminium platbodem?

Met een aluminium platbodem die bij ons te koop is, kun je op het water min of meer overal komen waar je maar wil. Kenmerkend voor de aluminium platbodem is uiteraard dat hij is gemaakt van aluminium en een platte bodem heeft. Het is een veelgebruikt type boot, vooral in ondiepe wateren, zoals rivieren, meren en moerassen. En de aanduiding ‘platbodem’ betekent dat de hele onderkant van de boot vlak of plat is. Dit zorgt ervoor dat de platbodem zeer stabiel in het water ligt en in ondiep water makkelijk te manoeuvreren is. De platte bodem maakt het ook mogelijk om je boot makkelijk uit het water op het land te trekken, bijvoorbeeld op een trailer. Je hebt er dan geen boothelling of kraan voor nodig.

platbodem boot
platbodem-boot-kopen

Boot te koop met weinig diepgang

Door zijn geringe diepgang in het water is de platbodem een veelgebruikte werkboot door mensen die werkzaamheden moeten uitvoeren op het water. Ook sportvissers maken voor hun sport of hobby gretig gebruik van de aluminium platbodem boot die te koop is bij ons. Door de platte bodem van de boot ligt hij zeer stabiel in het water en ook als je op of bij de rand van de boot staat, schommelt hij maar weinig. Dat geeft een veilig gevoel. Zeer fijn is dat een platbodem veel laadvermogen heeft door de ruimte in de kuip. Je kunt zo de volle breedte van de boot benutten om gereedschap, hengels, visspullen of een grote onthaakmat op te bergen

Voordelen van een aluminium platbodem kopen

Het kopen van een aluminium platbodem boot heeft een aantal grote voordelen.

Duurzaamheid

Aluminium is licht en duurzaam, waardoor de platbodem lang meegaat. Je kunt je platbodem in de winter gewoon in het water laten liggen. Verder heeft aluminium maar weinig onderhoud nodig en dat scheelt enorm in de onderhoudskosten!. Met een aluminium platbodem hoef je je geen zorgen te maken over roest. Dat doet aluminium nu eenmaal niet.

Platbodem te koop op maat

Doordat het productieproces erg flexibel is, kunnen we voor iedereen een platbodem te koop aanbieden op maat. Wil je een boot op maat kopen? Dat kan! We bieden verschillende mogelijkheden om een platbodem aan te passen aan jouw wensen. Misschien zoek je een specifieke indeling of wil je een andere opbouw? Dankzij ons flexibele productieproces is er veel mogelijk.

Aluminium is veilig

Veiligheid op het water is enorm belangrijk. Als je een brandveilige boot wilt kopen, dan is de aluminium platbodem zeer geschikt. Het materiaal is brandbestendig, waardoor je met een platbodem van aluminium met een gerust hart het water op kunt. Ook zijn onze boten onzinkbaar gemaakt met behulp van speciaal foam in de zitbanken. Dat is een geruststellende gedachte voor wanneer je met je gezin gaat varen.

Platbodem voor het hele gezin

Een stabiele platbodem die wij te koop hebben, is een prima boot voor pleziervaren met het hele gezin. Het risico om overboord te vallen door plotselinge schommelingen is op dit type vaartuig kleiner. Je vaart makkelijk door ondiepe waterwegen zonder vast te lopen en kunt genieten van prachtige vaarroutes die anders onbereikbaar zijn.

Platbodems die wij te koop hebben

Wij hebben een aluminium platbodem voor je te koop in diverse maten:

  • Platbodem 3 meter – EMOK J300
  • Platbodem 3.60 meter – EMOK PRO J360
  • Platbodem 4 meter – EMOK PRO J400
  • Platbodem 4.25 meter – EMOK PRO J425

Waarom aluminium platbodem kopen?

Een platbodem die wij te koop aanbieden is de ideale boot om lekker mee te gaan vissen op de wat kleinere vaarten. Daarnaast is het een zeer toegankelijke toerboot voor het hele gezin. En ook wordt de platbodem als werkboot veel gebruikt, omdat hij vrij gemakkelijk in bijna iedere sloot of vaart kan komen. Zoek je een platbodem te koop voor het (minder kalme) open water? Dan is de aluminium EMOK V-serie met V bodem en een hoger vrijboord misschien een betere keuze voor je. Onze aluminium boten zijn onderhoudsvrij, stabiel en licht van gewicht. Je kunt bij Aluminium Platbodem ook zelf je boot naar wens samenstellen en laten bouwen. Informeer gerust naar de mogelijkheden van platbodems die te koop zijn bij ons.

Contact opnemen met Aluminium Platbodem

Wil je meer weten over het bestellen van een aluminium boot? Of wil je een aluminium platbodem op maat laten maken? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer
0315 70 02 37 of mail naar info@aluminiumplatbodem.nl.

SPECIALE WENSEN BESPREKEN?
Wij kunnen in overleg speciaal een aluminium platbodem voor u op maat maken. Daag ons uit en neem even contact met ons op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.