Standaartuitvoering

Wat zit er standaard op uw boot?

  • Handvaten
  • Loosplug
  • Verstevigde spiegel
  • Anti slipmatten

Heeft u een vraag? Neem contact op!

Di t/m vr 11.00 tot 17.00 uur, za 10.00 tot 18.00.

+31 6 15 26 74 73 Bericht sturen

Aluminium platbodem EMOK – J400

 1.499,00 Incl. BTW

Beschrijving

Wilt u een nieuwe boot kopen?

Wij hebben verschillende aluminium boten in ons assortiment. Als u graag een duurzame en stevige boot wilt dan is een aluminium boot ideaal voor u. Aluminium boten gaan lang mee en vergen bovendien weinig onderhoud.

Goed nieuws:

Dan is de EMOK JON-400 absoluut een goede keuze. De EMOK JON-400 is 400 cm lang en heeft een diepte van 1,4 mm aluminium. Aluminium boten zijn erg duurzaam en vergen weinig onderhoud. Onze aluminium boten zijn geschikt voor in de visserij, maar uiteraard ook om gewoon lekker een stuk het water mee op te gaan. Er passen maximaal 4 personen in de boot; ideaal om gezellig met het gezin een dagje te gaan varen! De JON-series aluminium boten hebben een platte bodem. Ook liggen ze niet zo diep in het water, waardoor ze geschikt zijn voor nagenoeg alle binnenwateren.

Bent u op zoek naar een langere boot?

Deze boot is leverbaar in verschillende maten. Door hun sterke spiegel, kunnen boten uit de JON-serie veel vermogen aan. Ook hoeft u niet bang te zijn om te zinken; de aluminium boten beschikken namelijk over volgeschuimde zitbanken.

Meer informatie?

Neem gerust contact met ons op!

Review

*****

Aggregate Rating

*****

Extra informatie
Lengte

Breedte

Gewicht

Plaatdikte

Max vermogen

Aantal personen

Goedkeuring