Standaartuitvoering

Wat zit er standaard op uw boot?

  • Anti slip vloer
  • Foam high quality seats
  • Handvaten
  • Loosplug
  • Verstevigde spiegel

Heeft u een vraag? Neem contact op!

Di t/m vr 11.00 tot 17.00 uur, za 10.00 tot 18.00.

+31 6 15 26 74 73 Bericht sturen

Aluminium platbodem EMOK – PRO J425

 3.099,00 Incl. BTW

Beschrijving

Wilt u een nieuwe boot kopen?

De EMOK JON-425 PRO is een perfecte keuze als je op zoek bent naar een steviger, breder en luxer aluminium boot. Dit type boot heeft een plaatdikte van 2mm aluminium en is voorzien van zwarte rubberen foam. Het casco word volledig afgelast. De boot is 425 cm lang en 160 cm breed.

Werken, Vissen of gewoon lekker een dagje varen?

De JON-serie boten zijn ideale onderhoudsvrije aluminium boten! Combineer de J425 PRO met een outboard en je hebt door het lage gewicht ook nog eens een echte speedboot. Onze aluminium boten zijn sterk, onzinkbaar en beschikken over een stevige spiegel. Onze JON-serie boten geschikt voor de meeste binnenwateren.

Onze Aluminium JON-serie bestaat uit aluminium boten in vijf verschillende maten. De boten beschikken over een stevige spiegel, waardoor ze veel vermogen aankunnen. Door de constructie met de volgeschuimde banken zijn de JON-series boten ook nog eens onzinkbaar!

De JON-series zijn voorzien van een platte bodem. Door de geringe diepgang van de boten, kunnen ze bijna in alle binnenwateren bevaren worden.

Ook kunt u een motor bij ons aanschaffen om de boot compleet te maken. Kies een elektro motor of een benzine motor. U kunt ook gelijk een complete boot in de winkelmand stoppen, daarvoor kunt u op deze pagina kijken.

Meer informatie?

Neem gerust contact met ons op!

Review

*****

Aggregate Rating

*****

Extra informatie
Lengte

Breedte

Gewicht

Plaatdikte

Max vermogen

Aantal personen

Goedkeuring