Toont alle 13 resultaten

Bootaccessoires

Accessoires voor je aluminium boot maken van je vaartuig een comfortabeler of veiliger plek. Of je nu extra comfort wilt voor boottochten of veiligheidsvoorzieningen in geval van nood, deze artikelen zijn precies wat je zoekt en passen altijd op onze aluminium boten. Denk hierbij aan veiligheidsproducten, bootstoelen, peddels of een boothoes om je aluminium boot schoon en droog te houden.


Veiligheid op het water

Ook bij watersport is veiligheid zeer belangrijk. Daarom zijn de banken van onze aluminium boten gevuld met een speciaal schuim wat zorgt voor extra veel drijfvermogen. Hierdoor zijn onze boten onzinkbaar. Maar je kunt natuurlijk ook overboord slaan, of andere schippers in nood moeten helpen. Wees daarom goed voorbereid en zorg dat je deze veiligheidsproducten aan boord hebt.

Comfort aan boord

Wil je extra comfort aan je aluminium boot toevoegen? Dan zijn deze bootaccessoires de perfecte aanvulling. De hele dag varen met de brandende zon op je hoofd kan voor veel mensen net wat te heftig zijn. Een Biminitop biedt dan uitkomst en zorgt voor schaduw. Maar ook draaiplateaus voor je opklapbare bootstoel kunnen ervoor zorgen dat een vaartocht of vistrip nog fijner wordt.

Wil je je boot graag schoon en droog houden als je deze niet gebruikt? Dan is de luxe boothoes perfect voor jou. Onze boothoes is verkrijgbaar voor boten van 3 meter tot wel 7.70 meter.

Met deze bootaccessoires maak je jouw boot nog comfortabeler, mooier of praktischer. Of het nu voor toertochten is of wanneer je de  ideale vissersboot wilt samenstellen.  Heb je vragen over de bootaccessoires of ben je op zoek naar producten die hier niet tussen staan? Neem dan gerust contact met ons op.

De waardering van aluminiumplatbodem.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 17 reviews.